HNF Nicolai XD3 All-Terrain Automatic e3.0 MTB eBike (27.5" | 625Wh | punainen)

5 459,13 €
SKU
HNF-XD3-21R-E3_135621
NOPEA TOIMITUS
TURVALLINEN MAKSU

Kuvaus

HNF Nicolai XD3 All-Terrain enviolo automatic e3.0 -päivityksellä

XD3 on kattavasti varusteltu voimanpesä premium-luokan e-pyörien segmentissä. Se on ihanteellinen kaikille, jotka haluavat nauttia pidemmistä maastomatkoista päivittäisen työmatkan lisäksi. Olemme suunnitelleet XD3:n laadukkaaksi ja huoltovapaaksi e-vuoristopyöräksi myös kaupunkiin: ketjun sijasta siinä on Gates Carbon Drive -vaihteisto. Tämä antaa XD3:lle ennennäkemättömän pitkäikäisen voimansiirron, joka voi ajaa kymmeniä tuhansia kilometrejä ilman huoltoa tai erityishuoltoa.

Vaijattomasti ja ilman merkittävää kulumista se selviytyy jopa BOSCHin tehokkaimpien moottoreiden (4. sukupolvi "2022") valtavasta 85 Nm:n vääntömomentista, jonka asennamme jo perusvarusteisiin. Täydennämme niitä johdonmukaisesti suurimmalla saatavilla olevalla Boschin akulla, jonka teho on 625 Wh. Dual Battery Option -vaihtoehdon avulla energiamäärä kasvaa jopa massiiviseen 1125 Wh:iin. Yli 300 kilometriä kerrallaan on mahdollista. Näin varustettuna XD3 ei jätä mitään toivomisen varaa. Ohut Supernova-valaistusjärjestelmä ja Wingee-lokasuojan tavarateline korostavat minimalistista muotoilua. Puhdasta vähättelyä HNF-NICOLAI-talolta.

Enviolo Automatic e3.0 Upgrade Edition
Huoltovapaa, portaattomasti säätyvä huippuluokan automaattivaihteisto Enviolo AutomatiQ takaa ennennäkemättömän pehmeyden ja mukavuuden. Sinä päätät, kuinka nopeasti haluat polkea - tekniikka hoitaa loput. Näin liukuu aina sulavasti maiseman halki kaltevuudesta ja tuulesta riippumatta.

Säädät haluamasi tahdin Bosch-näytön tai enviolo-sovelluksen kautta, ja voimansiirto säätyy automaattisesti. Jos ajoneuvo on paikallaan, kevyin vaihde kytkeytyy automaattisesti. Tämä tarkoittaa, että käytössäsi on aina optimaalinen vaihteisto, joka mahdollistaa maksimaalisen kiihtyvyyden lähdettäessäsi liikkeelle. Aina optimaalinen välityssuhde pidentää myös sähköpyöräsi akun kantamaa.

Sisältää ABUS Bordo 6015/90 -taittolukon

Innovaatio kaikille pyöräilijöille, olipa kyseessä sitten vapaa-ajan tai ammattilaispyöräilijä, Abus Bordo 6015/90 -taittolukko on ihanteellinen yhdistelmä kestävyyttä, painoa ja kuljetuskokoa. Nivelrakenne tarjoaa maksimaalisen joustavuuden ja pienentää kokoa säilyttäen samalla korkean turvallisuustason. ABUS Security Level 10 -turvatasolla se tarjoaa hyvän suojan keskisuurella varkausriskillä ja sitä suositellaan hyvien kaksipyöräisten pyörien turvaamiseen.
Tekniikka:


 • E-pyörille (vain Bosch Downtube Battery 2. sukupolven akulle).
 • Suuri käyttömukavuus - yksi avain lukkoon ja paristoon
 • Laadukas sylinteri korkeimmalla turvatasolla
 • 5 mm paksut tangot, joissa on erityisen pehmeä 2-komponenttipinnoite suojaamaan maalivaurioilta
 • Lukkorungon värisävyyn sovitettu silikonipinnoite, jolla on "soft-touch"-ominaisuudet
 • ABUS Plus -sylinteri korkeaan suojaan peukaloinnin varalta, esim.Esim. poiminta
 • Tangot ja kotelo erikoiskarkaistua terästä
 • Helppo kuljetus käytännöllisen pidikkeen ansiosta
 • Mitä suurempi pituusmitta, sitä helpompi on kytkeä kiinteään kohteeseen


Tietoja


Boschin suorituskykyinen CTX
Mikäli vain 2.9 kg:n painon ja 48 % pienemmän koon ansiosta uusi Bosch CX -moottori on keskiluokan moottoreiden uusi vertailukohta. Se kiihtyy erittäin voimakkaasti, reagoi viivytyksettä ja tukee nyt jopa 340% (4. sukupolvi). Sen uusi voimansiirtokonsepti vähentää merkittävästi poljinvastusta, kun voimansiirto on kytketty pois päältä, joten luonnollinen ajotuntuma saavutetaan jopa yli 25 km/h nopeudessa.


 • Jopa 340 %:n vastus jyrkissä nousuissa.
 • Täydellinen tehon kehittyminen pysähdyksestä
 • Tukee tehokkaasti laajaa askeltiheysaluetta
 • Minimaalinen poljinvastus yli 25 km/h tai off-tilassa
 • Vähentää kulumista tarkan moottorinohjauksen ansiosta
 • eMTB-.-tila maksimaalista pitoa ja optimaalista hallintaa varten
 • Tehokas työntöapu ylämäkiin

Intuvia Active
Asennamme XD3:een vakiona Intuvia Active -järjestelmän. Yksinkertainen, intuitiivinen ja turvallinen käyttö erillisen ohjausyksikön ja suuren näytön avulla on ominaista tälle ajoneuvotietokoneelle. Sen lisäksi, että on helppo vaihtaa viiden ajotilan ja työntöavustimen välillä, voit myös hakea tietoja, kuten nopeuden, lataustilan, etäisyyden ja paljon muuta. Lisäksi vaihteenvaihtosuositus näyttää nuolinäytöllä optimaalisen ajankohdan vaihtaa toiselle vaihteelle.


RockShox Recon
RockShoxin Recon on ihanteellinen jousitushaarukka XD3 Premium -ähköpyörälle: siinä yhdistyvät pieni paino ja erittäin jäykkä alusta. Erityisen vakaiden RockShox-teräksisten jalustaputkien ansiosta se mahdollistaa suuren 120 mm:n jousitusmatkan. Motion Control™ RL -vaimennuksen ansiosta RECON on näin ollen uusi vertailukohta äärimmäiselle ajohauskuudelle.


Gates Carbon Drive
Mikä voisi olla parempaa kuin sähköpyörän käyttäminen teknologialla, joka on peräisin huippusuorituskykyisistä moottoripyöristä ja Dragoneista? Ei mitään! Siksi valitsimme Gates Carbon Driven HNF-Nicolain sähköpyörien kehitystyöhön. Koska Gates Corp. on kehittänyt hihnakäytön, joka on sähköpyöräilyyn täydellistettyä huipputehokasta tekniikkaa. Se koostuu kahdesta metallisesta hihnapyörästä ja hiilikuituvaijereihin upotetusta lujatekoisesta hihnasta.

Ja mikä parasta jokapäiväisen pyöräilyn kannalta: hiilikuituvahvisteinen hihnaveto on käytännössä huoltovapaa. Vähän vettä silloin tällöin lian poistamiseksi - ja se toimii. Se toimii jopa neljä kertaa pidempään kuin ketjuveto.

Polyuretaanipinnoite takaa lisäksi ehdottoman ruostumattomuuden. Venymätön hiilikuituteknologia tekee hihnasta 20 % kevyemmän ja kestää jopa 10 kertaa pidempään kuin ketjut. Sähköpyöräsi kulkee täysin luotettavasti, hiljaisesti ja puhtaasti tämän hihnakäytön ansiosta. Gates CDX -hihnaveto täyttää kaikki vaatimukset 11 mm:n jakovälillä. Patentoitu järjestelmä takaa hampaiden tasaisen yhteenliitännän - tehokkaan ja tehokkaan ajokokemuksen. Olipa kyseessä voimakas polkeminen nousuissa tai tasainen ajo kaupunkiliikenteessä.

Gatesin hihnakäytön edut sähköpyöräsi iloksi

 • Puhdas hihnakäyttö: Ei voitelua. Ei rasvatahroja. Gates Carbon Drive on likaa hylkivä, ja se voidaan helposti puhdistaa vedellä.
 • Tyhjä hihnakäyttö: Ei ketjua. Ei ketjun käyntiääntä.
 • Kevyt hihnakäyttö: Ei metallia. Ei painoa. Gates Carbon Drive painaa 20 % vähemmän kuin klassinen ketjuveto.
 • Tehokas hihnakäyttö: Ei kitkaa. Ei hukkaan heitettyä energiaa. Suora voimansiirto ja kitkaton käyttö vapauttaa voiman.
 • Kestävä hihnakäyttö: Ei venymistä. Ei vikaa. Venymättömän hiilikuituteknologian ansiosta hihnakäytön käyttöikä on neljä kertaa pidempi kuin klassisen teräketjun.

PowerTube 625Wh
Suorituskyvylle ja estetiikalle asetettaviin korkeimpiin vaatimuksiin: Bosch PowerTubes antaa jokaiselle kierrokselle virtaa täyteen energiaa, ja kompaktin kokonsa ja minimalistisen muotoilunsa ansiosta ne sulautuvat ihanteellisesti sähköpyörän designiin. Runkoon integroitavissa olevien litiumioniakkujen kehittynyt akunhallinta takaa maksimaalisen käyttöiän, ja turvalaite estää akkujen putoamisen vaativassakin maastossa. Akkujen irrottaminen onnistuu edelleen kätevästi.

 • Jännite: 36 V
 • Kapasiteetti: 16,7 Ah
 • Energiasisältö: n. 625 Wh
 • Paino: n. 3.5 kg
 • Koko: 416 x 84 x 65 mm (vaakasuora), 416 x 65 x 84 mm (pystysuora)

Supernova Mini 2
Erittäin kompaktisti muotoillussa Supernova MINI 2:ssa käytetään uutta Terralux3-objektiivia. Kirkkautta on lisätty yli 15 prosenttia, ja se on nyt 235 lumenia. Sisäänrakennettu ylijännitesuoja yhdistettynä pehmeään käynnistykseen päälle kytkettäessä takaa MINI 2:n pitkän käyttöiän. Hienostuneen valonohjauksen ansiosta Terraflux-linssi tuo 90 % valosta sinne, missä sitä eniten tarvitaan: tielle.

.
Lisätietoja
Lisätietoja
Merkki HNF
valmistajan numero 10530
paino 26,8 kg
Sallittu kokonaispaino 150 kg
Polkupyörän tyyppi Sähköpyörä/pedelec
Vaatii tieliikennesääntöjen mukaisen luvan/rekisteröinnin? Ei
Väri Punainen
kehyksen tyyppi kova häntä
rungon materiaali alumiini
Runko Muuta MTB 27,5''
Moottorin valmistaja Bosch Gen 4 CX 25 | max. 25 km/h
Moottorin teho watteina 250W
Akkupaketti Bosch PowerTube | 36 V Li Ion | 625 Wh
Näyttö Bosch Intuvia
haarukan tyyppi jousitushaarukka
Haarukka RockShox Recon Gold
Jousituksen liike mm 120mm
kasetti enviolo Automatik e3.0
kammet Miranda Delta
Ketju Gates Carbon Drive Belt 125T
ohjaustangon tyyppi Humpert Low Riser Bar 31,8 mm | 740 mm
Varsi Satori Compact
kahvat Herrmanns DD 36
Satula Selle Royal Essenza Athletic
Istuintolppatyyppi Humpert Atar 31
jarru Magura MT4 VR | 180mm
jarrutusjärjestelmä hydraulinen levyjarru
Vanteen koko 27,5 tuumaa
Renkaat Schwalbe Super Moto-X
Renkaan koko 27,5 tuumaa
Ajovalo Supernova mini 2
Teline Wingee mudguard-luggage rack combination
Arvostelut
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:HNF Nicolai XD3 All-Terrain Automatic e3.0 MTB eBike (27.5" | 625Wh | punainen)
Arviosi
Ostetaan usein yhdessä
Kokonaishinta
Asiakkaat, jotka katsoivat tätä tuotetta, katsoivat myös