Lisää meistä

Tervetuloa Velondoon

wider
Keitä me olemme

😃 Perustettu vuonna 1990 ja menestynyt markkinoilla siitä lähtien.
📌 kotipaikka ja juuret Karlsruhe (Saksa)

narrower
Laatumme

🛒 suuri varastotila, yli 2.500m²
🔎 yli 100 korkealaatuista tuotemerkkiä valikoimassamme

normal
Väitteemme

📦 Reilut hinnat, asiantunteva neuvonta, nopea toimitus
🚚 Lähetys yleensä muutaman tunnin sisällä

Miten meistä tuli sitä, mitä olemme

VELODROMin perusti vuonna 1990 kolme "nuorta villiä", jotka kaikki olivat intohimoisia kaksipyöräilijöitä. Kaksipyöräiset, koska he rakastivat kaikkia kaksipyöräisiä ajoneuvoja - polkupyörät ja moottoripyörät olivat heidän elämänsä, ja mitä tyylikkäämpi, sitä parempi. Ensimmäiset myyntitilamme sijaitsivat Karlsruhen keskustassa. Kaikki alkoi vuonna 1990 160 neliömetrin myyntitilasta.

VELODROM vakiinnutti nopeasti asemansa kaupungin rajojen ulkopuolella pätevänä ja asiantuntevana yhteyshenkilönä polkupyöriin ja polkupyörävaatteisiin liittyvissä asioissa. Asiakaskunta oli melko urheilullinen, myös arkipyöräilijät kävivät liikkeessä, mutta he eivät olleet pääasiallinen asiakaskunta. Nopeasti levisi sana, että pystymme täyttämään kaikkein epätavallisimmatkin toiveet. "Apteekissa" - kuten kanta-asiakkaat pian kutsuivat VELODROMia hellästi - oli yksinkertaisesti kaikkea, mitä täysverisen pyöräilijän sydän halusi:
 • Muodikkaan hienot pyöräilyvaatteet
 • Eksklusiiviset kilpapyörät
 • Maastopyörät adrenaliinihulluille
 • Käsintehdyt hiilipohjaiset istuintolpat
 • Erittäin jäykät hiiliteräksiset aeropyöräkerrat
 • Fancy-poljinjärjestelmät, joissa on hiilirunko ja titaaniakseli
 • ja paljon muuta

Erikoistua tai laajentaa

Valitettavasti urheilullisesti kunnianhimoisilla pyöräilijöillä ja asiakkaiden yksinoikeudellisten toiveiden täyttämisellä ei voi elää yksin. Tämä on vaikeaa jopa Karlsruhen kaltaisessa kaupungissa, jossa yhä useammat ihmiset vaihtavat autoista polkupyöriin. Kysymys kuului siis: "Erikoistua vai laajentaa". Päätimme laajentua, jotta saisimme uusia asiakkaita, myös arkipyöräilijöitä. Niinpä muutimme vuonna 2004 kaupungin laitamille Neureuter Straßeen. Myyntialue oli 650 neliömetriä suurempi kuin neljä kertaa suurempi, ja rakennuksen edessä oli vihdoin riittävästi asiakaspysäköintipaikkoja.

Nyt kaikille voitaisiin tarjota oikea pyörä:
 • Kaupunkipyörät ja retkipyörät jokapäiväiselle pyöräilijälle
 • BMX- ja maastopyörät lapsille ja nuorille
 • kilpapyörät, maastopyörät ja cross-pyörät urheilullisemmalle asiakaskunnalle sekä
 • Sähköpyörät ja polkupyörät pyöräilijöille, jotka haluavat pyöräillessään poljinapua.
Tuotevalikoimaa täydentää laaja valikoima pyöräilyvaatteita, pyörän osia, pyörätarvikkeita sekä ulkoilu- ja lifestyle-tuotteita.

Velondo-verkkokauppamme

Aina yrittäen pysyä ajan hermolla, avasimme Velondo-verkkokaupan vuonna 2013. Avain menestykseemme? Reilut hinnat, asiantunteva neuvonta ja nopea toimitus. Vaikka kaikki ei menisikään suunnitelmien mukaan, asiakas on saattanut tilata jotakin väärää tai etsii epätavallista ratkaisua ongelmaansa, me huolehdimme siitä, että asiakas on tyytyväinen. Olemme kasvaneet nopeasti, mutta yksi asia ei ole muuttunut - tiimihenkemme. "Yksi kaikkien puolesta, kaikki yhden puolesta" on mottomme. Jos joku on poissa, kaikki auttavat. Tämä hitsaa meidät yhteen ja tekee erilaisista hahmoista tehokkaan tiimin.

Mistä olemme myös ylpeitä

Emme heitä palautettuja, käytettyjä tai vaurioituneita artikkeleita tai polkupyöriä pois, vaan korjaamme ja puhdistamme ne ja tarjoamme niitä myyntiin käytettyjen artikkelien alustoilla, kuten omalla alustallamme Pricio.de. Tällä tavoin vastustamme tietoisesti poisheittämismentaliteettia, joka on erityisen yleistä verkkokaupassa. Lisäksi kierrätämme pahvilaatikot ja käytämme myös tavarantoimittajiltamme saamiamme laatikoita asiakkaidemme lähettämiseen.

Odotamme innolla ostoksiasi!

Miten löydät meidät:

Sähköposti: info@velondo.com